Archieven

Categorieën

Meta

Archives

  • Home
  • Portret – Magazine

Portret – Magazine

Portretfotografie vind ik een van de mooiste vormen van fotografie. Ieder mens is uniek en anders op zijn of haar eigen manier. Een mens of mensen fotograferen is mooi en boeiend en het is mooi om iemand te laten zien zoals ze zijn. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Ik neem de tijd en heb oprechte aandacht voor het model of modellen. Zo krijg je de mooiste foto’s.
Mensen die ik heb gefotografeerd zijn na het zien van de beelden enthousiast, dat geeft een goed gevoel en maakt mij enthousiast. De foto’s die je hieronder ziet zijn coverfoto’s van magazins waaronder Kerklank.

Dit is de pagina portret voor magazin van Gert Smilde Fotografie. Op verschillende manieren ben ik als fotograaf in Hardenberg, Ommen en het Vechtdal inzetbaar. Zo maak ik portretfoto’s, profielfoto’s, en doe fotoshoots in de omgeving van Hardenberg. Voor een fotoshoot kun je contact opnemen via het contactformulier van Gert Smilde Fotografie. IK ben maak beelden als fotograaf Hardenberg, fotograaf Ommen, fotograaf Vechtdal. De meeste foto’s die te zien zijn staan op de cover van Kerkklank Hardenberg Heemse.