Archieven

Categorieën

Meta

Archives

Digitalisering

In de loop van de tijd gaat de kwaliteit van dia’s, negatieven en foto’s achteruit. Wil je je dierbare herinneringen kunnen blijven bekijken, laat deze dan digitaal maken. Zo blijven deze mooie beelden bestaan en kun je ze delen met familie en vrienden.

Een foto, negatief of dia digitaliseren kost €0,45 bij een normale resolutie. Bij een hogere resolutie betaal je € 0,55. Minimaal 50 stuks worden altijd berekend. De bestanden kunnen worden gedownload dit kost € 7,50. Of de bestanden worden weggeschreven naar een usb stick, dit kost € 12,50.

Een foto, negatief of dia kan geretoucheerd worden, de kosten worden dan berekent op basis van tijd.

Dit is de pagina digitalisering van Gert Smilde Fotografie. Op verschillende manieren ben ik als fotograaf in Hardenberg inzetbaar. Je kunt bij Gert Smilde fotografie terecht met het  digitaliseren van foto’s, negatieven en dia’s. Het bewerken en retoucheren van de bestanden is ook een mogelijkheid bij Gert Smilde Fotografie. Wil je foto’s, dia’s negatieven digitaliseren in Hardenberg, Ommen en Vechtdal dan kun je contact opnemen via het contactformulier van Gert Smilde Fotografie.